Oude doos: de dag dat alles klopte

Oude doos: de dag dat alles klopte

Met de wedstrijd tegen AZ op het programma, gaan de gedachten toch even uit naar die ene dag. Het is de allerlaatste competitiedag en in de finale van de play-offs speelt onze FC tegen AZ.


galgenwaard-oud

Niet iedereen is op de wedstrijd afgekomen. Immers: in Alkmaar werd kansloos verloren. De strijd was al gestreden voor het beginsignaal klonk.

Maar soms pakt ineens alles anders uit. Soms zijn er onverklaarbare dingen in het leven, komen er krachten los die niet uit te leggen zijn.

Dat geldt ook voor die middag. Al snel stroomt het veld vol, mensen hebben tranen in hun ogen en in de uitbundige sfeer is iedereen plotseling vriend van iedereen. Ome Frans schudt duizenden handen en ontvangt tienduizenden schouderklopjes. Het bier vloeit rijkelijk en de spelers moeten elkaar zoeken tussen de duizenden enthousiaste Utrechters. Onverwacht een feestelijke dag in Galgenwaard!

Bij thuiskomst krijgen de liefhebbers van wielrennen ook nog een toetje als Tom Dumoulin historie schrijft door de Giro d'Italia te winnen. 

Een dag om nooit meer te vergeten!

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht