Positivo: De hitserie Big (Quinten) Timber

Positivo: De hitserie Big (Quinten) Timber

Een nuchtere houthakker en zijn loyale team nemen het op tegen de elementen en lastig materieel om waardevol hout te kunnen kappen en transporteren naar Vancouver Island. Is de beschrijving van de serie Big Timber op Netflix.

Voor ons geldt dit: Een nuchtere Utrechter en zijn team nemen het op tegen verschillende tegenstanders om een waardevol resultaat te behalen. Zij gaan voor de punten èn Europees voetbal.


Quinten-Timber

Quinten Timber geboren in Lunetten. Transfervrij(!) overgekomen van Ajax. Voorafgaand aan dit seizoen tipte ik hem als één van de grote ‘ones to watch’. Sinds zijn komst onbetwiste basisspeler en hoe! Een perfecte start van het seizoen, zo zal hij het beschrijven denk ik. Van wisselspeler in Amsterdam naar zijn ‘hometown’ en alles spelen. Hij zag zijn optredens beloont worden met een oproep voor Jong Oranje en tot een ieder zijn verbazing mocht hij afgelopen zondag mee trainen met het ‘grote’ Oranje. Quinten heeft zichzelf enorm in de kijker gespeeld en eens te meer laten blijken dat ze in Amsterdam wat doortastendheid, overtuiging en daadkracht missen. Want wie Timber op dit moment zien voetballen is direct overtuigd van zijn kwaliteiten.

Kwaliteiten die normaliter sporadisch te zien zijn in de Galgenwaard. Uitzonderingen met Strootman, Mertens en Haller daargelaten. Wanneer Quinten dit niveau vast weet te houden en zich blijft ontwikkelen kan dit wel eens een hele grote worden. Trotser kan je als supporter bijna niet zijn. Een jongen uit onze stad, spelend voor onze club! Natuurlijk spelen er allerlei factoren mee met betrekking op het verdere verloop van zijn carrière maar het begin is enorm veel belovend.

Ik zeg het nog maar eens, gratis binnen gekomen hè, gratis!

Quinten Timber dames en heren, remember his name and remember his game.

Quinten in Oranje!

Dustin

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht