Positivo: Van Kampong naar FC Utrecht

Positivo: Van Kampong naar FC Utrecht

In 2019 stelde FC Utrecht Thijs van Es aan als algemeen directeur. De functie was vrijgekomen na het vertrek van Wilco van Schaik die nu eenzelfde functie bekleed bij NEC in Nijmegen. Jarenlang heeft hij gewerkt bij het bedrijf: “House of performance” en was hij vijf jaar voorzitter van SV Kampong.
Vreemd is de omgeving voor Thijs van Es dus niet. Naar eigen zeggen is hij dan ook altijd al FC Utrecht supporter geweest.


thijsvanes

Nu een aantal jaar verder kunnen wij dat met zijn allen beamen denk ik. Thijs van Es schroomt niet zijn mening te uitten en staat er voor de club wanneer dat moet. Het ideale voorbeeld hier in is natuurlijk de gehele gang van zaken vlak voor de play-offs finale tegen Feyenoord. Hij neemt geen blad voor de mond wanneer het bijvoorbeeld over de KNVB gaat of wanneer hij wat inside info geeft over de club in het item: “Directie donderdag” van FC Utrecht TV. Geen blad voor de mond nemen is iets wat wij als supporters enorm kunnen waarderen. Ook zijn wij als het om FC Utrecht gaat enorm sceptisch wanneer iemand dergelijke functie gaat bekleden die nooit iets ij het betaald voetbal gedaan heeft.

Vooralsnog heeft eenieder Thijs van Es in z’n FC Utrecht hart gesloten denk ik. In alles zien we van een afstand dat de club behoorlijke stappen aan het maken is. Zowel op sportief als op financieel gebied. En daar is onder anderen Thijs van Es een groot onderdeel van. Ook voor een praatje met de supporters staat Thijs van Es altijd klaar en dat vindt hij nog gezellig ook. 

Thijs van Es is onderdeel van onze familie en heeft het beste voor met onze club. Ons gezamenlijke doel: FC Utrecht.

Dustin

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht