Pre-order boek geöpend!

Utrecht daar waar het begonnen is

Vanaf dit moment is het boek 'De Rebellen van de Bunnikside' te koop in onze webshop! Er is een beperkt aantal boeken beschikbaar, dus wacht niet te lang.

Het grote voordeel van deze Pre-order is dat je verzekerd bent van het boek en dat je het als eerste thuis bezorgd krijgt. We versturen het boek op vrijdag 20 september 2019, dus de kans is zeer aannemelijk dat je het boek al voor de boekpresentatie (22/9) in handen hebt.

Schrijf je dus nu in via de onderstaande link!

https://www.svfcu.nl/bookshop


Boek

*DE BOEKTRAILER ‘DE REBELLEN VAN DE BUNNIKSIDE’*


‘’We waren erbij vanaf de start, Alles voor de kleuren en het logo op het hart. Elke klap en elke trap, van de oude tot de nieuwe garde, wat had je verwacht? Alles voor de eer van de club in de stad!’’

Hij is er, de boektrailer. Rapper aCtive heeft het boek gelezen en met de inspiratie die hij heeft opgedaan, heeft hij deze track gemaakt. En het resultaat mag er wezen! Net als het boek: geen sensatie, maar gewoon zoals het is.

Zondag 1 september 2019 gaat de Pre-order van start! Het grote voordeel hiervan is dat je verzekerd bent van het boek en dat je het als eerste thuis bezorgd krijgt. We versturen het boek op vrijdag 20 september 2019, dus de kans is zeer aannemelijk dat je het boek al voor de boekpresentatie op 22 september 2019 in handen hebt.

Het boek is exclusief vanaf zondag 1 september 2019 Op www.derebellenvandebunnikside.nl te bestellen!

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht