Pure kunst!

Eerlijk is eerlijk: toen Mike Vermeulen vorig jaar kenbaar maakte te stoppen met zijn werkzaamheden als wedstrijdfotograaf had ik er toch een hard hoofd in dat er een waardige opvolger zou worden gevonden. Inmiddels ben ik (met een korte tussenpauze) al ruim dertien jaar als vrijwilliger betrokken bij de Supportersvereniging FC Utrecht en heb ik veel met Mike samen mogen werken. Ik zeg “mogen” omdat werken met Mike een voorrecht was en is. Zijn gedrevenheid en passie voor de club in combinatie met zijn creativiteit zorgen altijd voor leuke momenten en mooie resultaten. Hij maakte het beeld, ik zette wat letters op papier. Het bleek een heerlijke combinatie.


026

Inmiddels is Mike niet meer langs de lijn te vinden, maar op de tribune. Zijn opvolger is een dame die de naam Jennifer Hendriks draagt. En wat blijkt? Mike heeft een waardige opvolger gevonden. Iemand met dezelfde gedrevenheid, met dezelfde passie voor het vinden van het juiste beeld en liefde voor de club. Niets is haar te veel en inmiddels ben ik er achter dat het ook met haar heerlijk werken is.

Maar eigenlijk geldt dat momenteel voor bijna iedereen die bij de Supportersvereniging betrokken is. Er is rust rondom de club en vereniging, en uit ervaring weet ik dat dat wel eens anders is geweest. Men is bereid met elkaar samen te werken en naar elkaar te luisteren om zo samen tot een goed resultaat te komen.

Even terug naar Jennifer. Zij maakte de foto die bij dit stukje tekst staat. En ik vind hem prachtig. Die lichtval, die waterdruppels, het net op de achtergrond en die kleuren… En natuurlijk een uitstekende keeper, maar dat terzijde. Het gaat puur om het beeld. Pure kunst! En daarom vraag ik er even aandacht voor.

Danny van der Linden

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht