Reactie SVFCU op woorden Johan Derksen

Onjuiste berichtgeving over verstandhouding tussen John van den Brom en SupportersVereniging FC Utrecht.

Beste supporters,

Normaal reageren wij niet op verhalen die in de media gaan, ook niet als deze niet waar zijn. Wij krijgen echter dusdanig veel vragen van supporters en pers, dat wij toch kort willen reageren op de woorden van Johan Derksen in het tv-programma Voetbal Inside.


SV Nieuws

Afgelopen vrijdag werd door Johan Derksen gemeld dat ‘de SupportersVereniging van FC Utrecht bijzonder ontevreden is over John van den Brom’. Dat zij hem ‘een afstandelijke man vinden die niet tegen kritiek kan en niet met de fans in discussie wil’. Bovendien werd gemeld dat de SV nu al uitgekeken is op John van den Brom.

Maandag werd dit nogmaals herhaald, na de melding met de SupportersVereniging van FC Utrecht te hebben gesproken. Daaraan werd toegevoegd dat er ‘geen chemie is tussen John van den Brom en de SupportersVereniging’.

Hier is absoluut niets van waar. Ten eerste heeft niemand van het bestuur van de SupportersVereniging met (mensen rondom) Johan Derksen gesproken. Daarnaast kunnen wij ons niet vinden in de woorden die Derksen beweert. Deze zijn uit de lucht gegrepen en volkomen onjuist.

Wij hebben het volste vertrouwen in de trainer en hopen samen met hem een mooie en succesvolle periode van FC Utrecht tegemoet te gaan.

SupportersVereniging FC Utrecht

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht