Respectvolle positiviteit

Over het algemeen staan voetbalsupporters behoorlijk in de schijnwerpers, waarbij de kleinste incidenten vaak uitgebreid worden weergegeven in de media.


001

Daarom is het ook van belang dat positieve zaken binnen de "supporterswereld" worden weergegeven, veelal een ondergeschoven kindje, omdat dat wellicht minder "scoort".

"Respect" is een voornaam item binnen de voetballerij en als iemand dat afgelopen week tot op het bot heeft gevoeld dan is dat Robin van Persie, die bij zijn invalbeurt op een ontzettend RESPECTVOLLE wijze werd ontvangen in stadion Galgenwaard bij de wedstrijd F.C.Utrecht - Feyenoord, incluis de supporters van F.C.Utrecht. Een zeer positief gebaar.

Vermeldenswaardig is ook dat een uitgebreid peloton mariniers aanwezig was bij deze wedstrijd. Door intensieve goede samenwerking met de club is dit initiatief, inmiddels voor de 5e keer gehouden, uitgegroeid naar een evenement met deelname van 154 personen. Deze groep bestaat voornamelijk uit FC supporters, maar ook F supporters waren aanwezig. Met elkaar hebben zij een grandioze dag en wedstrijd mogen beleven. Een positief voorbeeld binnen het "normalisatietraject" richting 2020, waar we namens de SV ook zitting in hebben.

Siege Postuma, vice-voorzitter SV

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht