Robert Junier benoemd tot erelid SVFCU

Robert Junier is na afloop van de SV FC Utrecht Pubquiz benoemd tot erelid van de SupportersVereniging. Junier, voor veel supporters een bekend gezicht in en om stadion Galgenwaard, werd door SV Voorzitter Teun den Hartog in het zonnetje gezet voor zijn bewezen diensten voor de SV en voor de supporters van FC Utrecht in het algemeen.


Robert Junier

Robert Junier is conform de procedure omtrent het erelidmaatschap aangedragen door een supporter, waarbij de voordracht tevens door minimaal 5 leden van de SupportersVereniging is ondertekend. Deze voordracht is vervolgens beoordeeld door het bestuur, waarna de benoeming in werking werd gezet.  

In de argumentatie staat onder andere benoemd dat Robert “over meerdere jaren in zijn rol binnen de SupportersVereniging in staat is geweest een verbinding te maken tussen supporters en de club, op een open en toegankelijke manier.”

“Ook nadat Robert in dienst van FC Utrecht kwam, bleef hij de in de functie als Supporterscoördinator en later Supporters Liasion Officer belangenbehartiger van de leden en alle supporters van FC Utrecht, wat ertoe heeft bijgedragen dat FC Utrecht een groot belang hecht aan deze verbinding met de achterban”.

Tijdens de benoeming vulde Voorzitter Teun den Hartog de argumentatie aan met enkele persoonlijke voorbeelden en ervaringen uit het verleden, wat resulteerde in een groot applaus voor de trotse Junier.

De SupportersVereniging feliciteert Robert met zijn welverdiende erelidmaatschap.

Bestuur SVFCU

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht