Since70 voorbeschouwing: Eén ding is zeker…

Met de wedstrijd tegen Feyenoord voor de boeg kijkt Since70 graag terug op een legendarische wedstrijd die ooit in De Kuip werd gespeeld. Des te meer een bijzondere terugblik omdat onze huidige hoofdtrainer de score opende.


l06xsw1ai812_wd640

Want wat waren we er met zijn allen op gebrand om die beker nu wel mee te nemen uit Rotterdam. Het was 2003 en een jaar eerder leverde de bekerfinale vooral een flinke kater op. Nu, tegen Feyenoord, moest het wel gaan gebeuren. Makkelijk leek het niet te worden. Feyenoord, met spelers als Bosvelt, Van Persie, Van Hooijdonk en Van Wonderen, had een jaar eerder nog de UEFA-cup gewonnen. En wij…

Nou, FC Utrecht was die dag onverzettelijk en onverstoorbaar. Er was maar één missie: die beker moest mee naar Utrecht. We hadden die dag tegen Real Madrid kunnen spelen, of tegen Manchester United… Het had niks uitgemaakt. Wij gingen winnen.

Alles viel op zijn plek. Uitgerekend clubicoon Jean-Paul, kind van de stad, opende de score met een afstandsschot waar hij nog wel eens van droomt. En met goaltjesdief Gluscevic was het tweemaal feest. Een feest dat nog mooier werd toen de afscheid nemende Dirk Kuijt de 4-1 maakte… En toen?

Toen barstte het feest los…

Since70

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht