Sinterklaas bezoekt supportershome

Sinterklaas bezoekt supportershome

Zondagmiddag bezocht Sinterklaas bijna veertig kinderen die zich hadden verzameld in het supportershome van FC Utrecht. Kinderen waren al druk in de weer met het maken van Pieten-mutsen en tekeningen. Ook werden er spelletjes gedaan.
Bekijk hier onze foto"s

Omstreeks half drie werden de kinderen verrast door het bezoek van de goedheiligman die niet alleen zwarte Pieten mee had genomen. Ook Joost Meendering en Bram van Eijk van Jong FC Utrecht waren er bij. Onder vrolijk gezang werd het gezelschap binnengehaald waarna “Miss Schoffies” Nadine als spreekstalmeester op trad. Zij interviewde op vakkundige
wijze beide voetballers, maar natuurlijk ook Sinterklaas!

Toen werd het tijd voor de kinderen om bij Sinterklaas te komen. Eén voor één kwamen zij aan de beurt terwijl de ouders en opa’s en oma’s aan de bar konden bijkletsen met één oog op de wedstrijd FC Twente – FC Utrecht gericht.

Toen de feestvreugde een hoogtepunt leek te bereiken bleek er een groot probleem te zijn. De cadeaus waren verstopt, maar niemand wist meer waar precies. Gelukkig waren er diverse raadsels die uiteindelijk een aanwijzing gaven: tribune!

Samen met de zwarte Pieten gingen de kinderen op zoek op de
stormachtige Bunnikside. Al snel was de zak met cadeaus gevonden en konden Sinterklaas en Nadine de cadeaus overhandigen aan de kinderen die het hele jaar lief waren geweest. Na het gezamenlijk uitpakken keerde iedereen met een tevreden gevoel huiswaarts.

De SupportersVereniging FC Utrecht is iedereen die zich heeft bezig gehouden met de organisatie en invulling van deze middag hartelijk bedanken.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht