Sinterklaas op bezoek bij de SV!

Sinterklaas op bezoek bij de SV!

Beste supporters,

Wij zijn super blij om jullie te kunnen vertellen dat Sinterklaas en zijn zwarte pieten ook dit jaar weer heel graag bij de SupportersVereniging langs willen komen. Over enkele weken zal hij samen met zijn pieten Nederland bereiken en op zondag 20 november brengt hij een bezoek aan Supportershome Number Four. En net als bij voorgaande jaren zal hij ook dit jaar presentjes meenemen voor alle kinderen van de leden van de SupportersVereniging.


De Sint wil graag weten welke kinderen hij 20 november in het home kan verwachten, zodat hij de namen alvast kan opzoeken in zijn grote boek. Deze namen willen wij graag aan de Sint doorgeven.

Dus, beste kinderen, zijn papa en/of mama lid van de SVFCU en ben jij het afgelopen jaar lief geweest? Dan ligt er zondag 20 november een cadeautje voor jou klaar! Je kan je aanmelden via schoffies@svfcu.nl t.a.v. de administratie piet, onder vermelding van jouw voor- en achternaam, je geslacht, leeftijd en het lidmaatschapsnummer van papa en/of mama. Je kan je tot en met 13 november aanmelden.

Het supportershome zal zondag 20 november ‘s middags open zijn om eerst met z’n allen tekeningen te maken voor Sinterklaas en zijn zwarte pieten. Het exacte tijdstip waarop de Sint verwacht aan te komen, volgt binnenkort.

Wij hopen jullie dan te zien! Vol verwachting klopt ons rood-witte hart… 

Bestuur SVFCU, Sinterklaas en de zwarte pieten

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht