Stem op 'De rebellen van de Bunnikside'

Het boek ‘De rebellen van de Bunnikside’ is genomineerd voor de prijs ‘Voetbalboek van het jaar 2019’ georganiseerd door Staantribune, hét magazine over voetbalcultuur. We zijn geselecteerd uit een groot aantal uitgegeven voetbalboeken in 2019. Andere genomineerden zijn onder andere de biografieën van Johan Cruyff, Marco van Basten, Theo Jansen en Memphis Depay!


Boek advertentie

Hoe mooi zou het zijn als het boek De Rebellen van de Bunnikside het voetbalboek van het jaar wordt. We hebben het boek 22 september 2019 uitgegeven en er zijn er duizenden over de toonbank gevlogen. En niet alleen in Utrecht en Nederland. Vanuit heel de wereld is het boek besteld. Voor drie Utrecht-supporters, zonder grote uitgeverij, grote online winkels en landelijke verkooppunten achter hen, is dit best een prestatie!

In de Hekken schrijft in hun recensie: 'Eentje voor in de eeuwigheid' en 'Een legendarisch hooliganboek'. De Telegraaf schrijft: 'Rauw, gewelddadig, emotioneel en doorspekt met Utrechtse humor.' Staantribune, hét magazine over voetbalcultuur schrijft: 'Rauw – en zonder waardeoordeel'. 'De Pulitzerprijs zullen de schrijvers niet winnen, maar voor de liefhebber van dit genre is het zeker een aardige aanvulling voor de hooliganboekenverzameling.'

Fuck de Pulitzer Prizes, wij willen de titel 'Voetbalboek van het jaar' in de wacht slepen!

Hoe kan je helpen?
Klik op deze link en breng z.s.m. je stem uit op het boek ‘De rebellen van de Bunnikside’. Vul bij het stemmen je naam en email-adres in. Na het stemmen ontvang je een e-mail waarin je je stem moet bevestigen. Zonder deze bevestiging telt jouw stem dus niet!

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht