Strenge controle op naleving rookverbod

Strenge controle op naleving rookverbod

Beste supporters,  

Met ingang van de bekerwedstrijd FC Utrecht - FC Groningen zal streng worden gecontroleerd op het naleven en handhaven van het rookverbod in het Supportershome Number Four. Zoals bekend geldt sinds 2014 het algehele rookverbod in horeca. Ook in het supportershome is het daardoor niet meer toegestaan een sigaret op te steken. Toch is de afgelopen tijd soepel omgegaan met het naleven van het rookverbod, maar daar komt verandering in.


Reden hiervoor is een controle in het supportershome door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVMA) en een waarschuwing die daarop volgde. Bij een volgende overtreding kunnen de boetes erg hoog worden en zelfs het sluiten van het supportershome behoort tot de mogelijkheden. Dit willen wij absoluut voorkomen.

Er zal rondom wedstrijden streng gecontroleerd worden op de handhaving en het naleven van het rookverbod. Tijdens de eerstvolgende wedstrijd zullen ook pamfletten in het home worden opgehangen en zal worden omgeroepen dat het roken in het supportershome absoluut verleden tijd is.    

Wij rekenen op jullie medewerking en roepen iedereen op pas buiten de sigaret aan te steken.  

Bestuur SupportersVereniging FC Utrecht

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht