SV-leden met korting naar bekerwedstrijd

Beste leden,

Speciaal voor leden van de SVFCU geeft de SupportersVereniging een korting voor het wedstrijdkaartje en de buscombi voor de bekerwedstrijd tegen Feyenoord, die donderdag 20 december om 20:45 uur wordt gespeeld.


FCU - AZ (1)

Voor € 20,00 met de bus naar de Kuip, inclusief wedstrijdkaart!

Deze wedstrijd kan worden bezocht via een buscombi. Een kaart voor de buscombi kost normaliter € 25,00, maar dankzij de korting van de SVFCU betaalt een SV-lid € 20,00 voor een busticket én wedstrijdkaart!  

De kaartverkoop is inmiddels gestart voor zowel Gouden Seizoenkaarthouders als uitkaarthouders. Kaarten kunnen online en via de Fanshop worden aangeschaft. Per kaarthouder kan maximaal 1 kaart worden aangeschaft. Let op, een (seizoen)clubuitkaart is persoonsgebonden.

De kaarten kunnen worden ingewisseld in de bus. Busnummers 1 tot en met 9 stappen vanaf 17.45 uur in en vertrekken vanaf P-o (Parkeerdek Q-Park – Bezoekersvak). Busnummers 11 tot en met 16 stappen vanaf 18.15 uur in en vertrekken 18.45 uur vanaf de Bunnikside.

Om in aanmerking te komen voor de korting, dien jij de buscombi-kaart samen met de (persoonsgebonden) SV-lidmaatschapspas voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Ajax te tonen bij de benedeningang van het supportershome. Daar kan de korting worden geïnd. In eerste instantie moet, wegens administratieve redenen, bij aanschaf van de buscombiticket dus het volledige bedrag worden betaald.

Op naar een vol uitvak in De Kuip!

Bestuur SupportersVereniging FC Utrecht

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht