SV-leden met korting naar De Graafschap–FC Utrecht

Beste leden,

Speciaal voor leden van de SVFCU geeft de SupportersVereniging een korting voor het wedstrijdkaartje voor de uitwedstrijd tegen De Graafschap, die zondag 17 februari om 16:45 uur wordt gespeeld.


FCU - AZ (2)

Voor € 20,00 met de bus naar Doetinchem, voor € 5,00 met de auto. Inclusief wedstrijdkaart!

Deze wedstrijd kan worden bezocht via een autocombi of een buscombi. Een kaart voor de autocombi kost normaliter € 12,00, maar dankzij de korting van de SVFCU betaalt een SV-lid slechts € 5,00 voor een wedstrijdkaart!  

Een kaart voor de buscombi kan worden aangeschaft voor € 29,00, maar ook daar geeft de SV een aanzienlijke korting op. Voor slechts € 20,00 ben jij verzekerd van een plek in de bus én heb jij een wedstrijdkaart!  

De kaartverkoop is inmiddels gestart voor Gouden Seizoenkaarthouders, uitkaarthouders kunnen vanaf 06 februari een kaart kopen. Meer informatie over de kaartverkoop is hier te vinden.

Om in aanmerking te komen voor de korting, dien jij de autocombi of buscombi-kaart samen met de (persoonsgebonden) SV-lidmaatschapspas voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Excelsior (23-02) te tonen bij de benedeningang van het supportershome. Daar kan de korting worden geïnd. In eerste instantie moet, wegens administratieve redenen, bij aanschaf van de wedstrijdkaart dus het volledige bedrag worden betaald.

Het advies is om tegen Excelsior kleingeld mee te nemen, zodat wij de korting zoveel mogelijk in briefgeld kunnen overhandigen. 

Bestuur SupportersVereniging FC Utrecht

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht