SV leden met korting naar Heerenveen - FC Utrecht

Supporters Vereniging FC Utrecht biedt, in samenwerking met FC Utrecht, kaarten tegen scherpe prijzen aan.

Een goedgevuld uitvak in Heerenveen: dát zou mooi zijn. FC Utrecht speelt op zaterdag 17 maart in het Abe Lenstra Stadion tegen de Friezen en voor die awayday zijn tegen gereduceerde tarieven zowel auto- als buskaarten beschikbaar. De scherpe prijzen zijn mogelijk gemaakt door Supporters Vereniging FC Utrecht in samenwerking met FC Utrecht.


Heerenveen

Met 106 supporters reisde FC Utrecht vorig seizoen af naar Heerenveen. Dat maakte het treffen met de Friezen de minst bezochte awayday van de jaargang. Dit seizoen, zo is het gezamenlijke streven van Supporters Vereniging FC Utrecht en FC Utrecht, moet de Twaalfde Man in veel grotere getalen de trip naar Heerenveen maken.

Leden van Supporters Vereniging FC Utrecht kunnen, op vertoon van hun lidmaatschapspas, in de FC Utrecht Fanshop voor 10 euro een autocombiticket aanschaffen of voor 20 euro een buscombikaart kopen. Let op: vanwege het beperkte aantal beschikbare parkeerkaarten, de oproep: carpool met mede-supporters!

Wie geen lid is van Supporters Vereniging FC Utrecht, kan via Internet en in de FC Utrecht Fanshop een autocombikaart kopen á 23 euro of een buscombiticket scoren voor 29,50 euro. 

Vandaag is voor Gouden Seizoenkaarthouders de kaartverkoop begonnen. Op woensdag 7 maart start de kaartverkoop voor Uitkaarthouders. En tot slot, op zaterdag 10 maart, gaat de kaartverkoop voor Seizoenkaarthouders van start.

Supporters van FC Utrecht kunnen voordat ze naar het Abe Lenstra Stadion afreizen een drankje doen in Café ’t Skoat in Oudeschoot, vlakbij Heerenveen. Die kroeg is op zaterdag 17 maart voor één dag een echte FC Utrecht-kroeg. 

De kaartverkoop loopt, zolang de voorraad strekt, tot en met donderdag 15 maart. De wedstrijd in Friesland begint op zaterdag 17 maart om 20.45 uur.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht