SV-leden met korting naar Vitesse – FC Utrecht

Beste leden,

Speciaal voor leden van de SVFCU geeft de SupportersVereniging een korting voor de buscombi voor de uitwedstrijd tegen Vitesse, die zaterdag 5 oktober om 19:45 uur wordt gespeeld.


Vitesse

Voor € 20,00 met de bus naar Arnhem. Inclusief wedstrijdkaart!

Deze wedstrijd kan worden bezocht via een autocombi of een buscombi. De SupportersVereniging geeft de SV-leden korting op de buscombi. Een kaart voor de buscombi kost normaliter € 30,00, maar dankzij de korting van de SVFCU betaalt een SV-lid slechts € 20,00 voor een bus- en wedstrijdkaart!  

De kaartverkoop is inmiddels gestart voor gouden seizoenkaarthouders, seizoen- en uitkaarthouders kunnen vanaf 21 september om 10:00 uur een kaart kopen. Meer informatie over de kaartverkoop is te vinden op deze pagina.

Om in aanmerking te komen voor de korting, dien jij de buscombi-kaart samen met de (persoonsgebonden) SV-lidmaatschapspas voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen PSV (19 oktober) te tonen bij de benedeningang van het supportershome. Daar kan de korting worden geïnd. In eerste instantie moet, wegens administratieve redenen, bij aanschaf van de wedstrijdkaart dus het volledige bedrag worden betaald.

Op naar een vol uitvak in Arnhem!

Bestuur SupportersVereniging FC Utrecht

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht