SV organiseert tweede fietsTOERtocht

SV organiseert tweede fietsTOERtocht

Op zondag 6 september 2020 organiseert de supportersvereniging FC Utrecht de tweede FietsTOERtocht in haar bestaan.
Deelname staat open voor leden van de supportersvereniging die geen klachten hebben die gelinkt zijn aan het coronavirus, en is GRATIS.  Ook zullen enige FC Utrecht coryfeeën uit het verleden en nu acte de préséance geven!

Sluitingsdatum voor inschrijving: donderdag 3 september.

Doel van deze toertocht:

Gezellige sportieve saamhorigheid, onder het mom “SAMEN UIT, SAMEN THUIS”, en dit jaar tevens in het kader van 50 jaar FC Utrecht

Het is een Toertocht, waarbij niet harder wordt gereden dan 20 km/uur. Het tempo wordt aangepast aan de groep. Je bent wel zelf verantwoordelijk voor je fiets. Het maakt niet uit waar je op fietst, van een elektrische fiets tot racefiets, als je er maar bij bent.

DAGPROGRAMMA

Datum: ZONDAG 6 september 2020

09.00 – 09.45: Verzamelen in het supportershome Number Four.

09.45 uur: Briefing over onder meer de route, en de gedragsregels m.b.t. corona.

10.00 uur: Vertrek vanaf de locatie nabij het supportershome Number Four.

Afstand: Een prachtige route over 50 km, omdat FC Utrecht 50 jaar bestaat, met onderweg een “uitrustmoment” waar een drankje en een versnapering worden verstrekt.  

13.45 uur: Vermoedelijke tijd terug voor een gezellig samenzijn in het supportershome Number Four om “stoom af te blazen”, een drankje te nuttigen, en nog even na te kletsen.   

14.45 uur: Einde evenement.

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar Siege Postuma, siege@svfcu.nl, onder vermelding van je NAAM, ADRES, en TELEFOONNUMMER.  Vanwege het coronavirus, en de daarbij te hanteren veiligheidsregels, is het maximale aantal inschrijvingen gesteld op 50 personen waarbij als regel geldt, “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”.


P.S.:  Uiteraard zullen de coronaregels in acht worden genomen. Vanwege de nodige gemaakte afspraken, en de te houden noodzakelijke briefing…wees op tijd! Wat het weer ook moge zijn, de TOERtocht gaat door.(m.u.v. onweer) Neem voor de zekerheid mee: regenkleding, droge kleding voor verschoning na afloop, en eventueel een handdoek.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht