SV voorbeschouwing: Cambuur - Utrecht

SV voorbeschouwing: Cambuur - Utrecht

En als je denkt dat er voorlopig wel genoeg tegenslagen zijn geweest na het debacle in Arnhem ben je ook voorlopig niet welkom in het stadion. Het lijkt wel of we geen stap verder gekomen zijn in deze covid crisis.Ondertussen denkt de KNVB na over het tijdelijk stilleggen van de competitie en het schrappen van de winterstop, maar op basis van het draagvlak dat de voetbalbond afgelopen week had over alternatieven voor het toch spelen met fans verwacht ik hier weinig van. We zullen voorlopig weer de afstandsbediening door het huis moeten gooien of de buren aan het schrikken maken van ons harde gejuich.


122556247_3392251200830744_6342080303935491913_o

Het eerste lege stadion waar de FC zondag op bezoek gaat is dat van SC Cambuur. De gepromoveerde club staat op dit moment op plek 8 waardoor er in Leeuwarden alles behalve sprake is van degradatie-angst. Tegen de grotere clubs heeft Cambuur tot op heden verloren, dus het is aan de FC om te laten zien dat het een grote club is. Voor de komende wedstrijden staat er überhaupt  veel op het spel ten aanzien van de positie op de ranglijst. Wil je aanhaken, dan moet je komende zondag in Leeuwarden winnen voordat je afglijdt naar plek 5 of lager.

Daarvoor moet de trainer het doen zonder Maher (schorsing) , van der Hoorn (herstel hersenschudding) en de spelers die langdurig zijn geblesseerd. Daarmee blijven er op alle posities genoeg kwaliteiten over om in Leeuwarden een mooi resultaat te boeken, zelfs zonder twaalfde man.

Iedereen een fijne wedstrijd gewenst en tot zo snel mogelijk weer in het stadion!

Come on Utreg!

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht