SV voorbeschouwing FC Utrecht - FC Emmen

Wat hebben we genoten afgelopen zaterdag! Willem II werd totaal van de mat gespeeld in de grootste uitoverwinning in de clubgeschiedenis. Heerlijk.

Dit weekend spelen we in eigen huis tegen FC Emmen. Ondanks het verschil op de ranglijst heeft de FC in de vier eerdere ontmoetingen slechts twee keer gewonnen. Tijdens de laatste ontmoeting op 22 december jongstleden wist de FC op het nippertje in Emmen te winnen (2-3). Als eerste overwinning van de FC na twee maanden voelde dat als een ontwaking uit de dood. Inmiddels heeft het team zijn draai gevonden en smaakt de overwinning van vorige week naar meer.

Sinds de laatste ontmoeting met Emmen is daar weinig veranderd. De Emmenaren staat op dit moment strak onderaan, maar afgelopen zaterdag was daar een lichtpuntje met een 3-2 overwinning tegen PEC Zwolle. Iedere club weet dat er in Utrecht altijd wel de mogelijkheid is om punten te pakken en met dat gevoel zal het team ook naar de Galgenwaard afreizen. Daarom hoop ik dat de FC zich na afgelopen vrijdag niet rijk rekent en de koppen bij elkaar weet te houden om de drie punten in Utrecht te houden.

Come on Utreg!


Galgenwaard

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht