SV-voorbeschouwing: FC Utrecht - FC Groningen

SV-voorbeschouwing: FC Utrecht - FC Groningen

Met een 1-1 gelijkspel tegen PSV werd gisteren de reguliere competitie van dit seizoen afgesloten. Op papier een knappe prestatie en gezien het verloop van de wedstrijd een prima resultaat. Niemand had in de winterstop verwacht dat de FC ging eindigen op de zesde plek, maar Hake maakte zijn verwachtingen meer dan waar en zette als nieuwe kapitein van het Utrechtse vlaggenschip de juiste koers in.


186468838_3958036400918885_8136105466899149376_n

Vandaag is bekend gemaakt dat 3000 supporters welkom zijn bij het thuisduel tegen FC Groningen.
Wat mij betreft is er niks mooiers dan bij de terugkeer in de Galgenwaard het team te zien winnen in een cruciale wedstrijd. Dat is een kroon op het seizoen waarin de FC zich na de winterstop weer naar boven heeft geknokt en is geëindigd op de plek waar het hoort. Vorig seizoen is ons iets ontnomen en nu is het tijd om dat terug te pakken!

FC Groningen verloor gisteren tegen PEC Zwolle door een eigen doelpunt. In de afgelopen vijf wedstrijden wist Groningen zelfs slechts 1 keer te winnen. Dat was tegen FC Emmen waarin de Groningse man van glas zich gelijk profileerde als potentiële speler voor het Nationale Elftal. Hoewel ik daar hardop om moest lachen blijft dit toch wel een speler waarvoor je tijdens een wedstrijd op je hoede moet zijn.

Verder ga ik met een ontspannen gevoel naar de Galgenwaard. De FC heeft dit seizoen laten zien te kunnen strijden en voor deze wedstrijd verwacht ik niks anders. Aan ons de taak om het stadion weer te laten kolken.


Come on Utreg!

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht