SV-voorbeschouwing: FC Utrecht - FC Twente

SV-voorbeschouwing: FC Utrecht - FC Twente

Als komend weekend onze vrienden uit Enschede de afslag van de waterlinieweg nemen, weten we twee dingen zeker: 1. Zij hebben een aanvaller in topvorm. 2. Bij ons moet het beter dan de afgelopen weken.


Europa

Want laten we eerlijk zijn: verwend worden we als trouwe TV-supporters niet dit seizoen. De gehoopte doelpuntenregen is nog uitgebleven en het spel is ook niet altijd even opwindend. En veel gehoord: we hebben geen echte spits.

Die hebben we wel, maar Dalmau is te vaak ziek, zwak en misselijk om van belang te kunnen zijn voor onze FC. 

En dan die wonder-aanvaller van Twente: Cerny wist zich hier binnen twee weken al impopulair te maken en kreeg daarna geen echte kansen meer om het ongelijk van ons, de kenners op de tribunes, te bewijzen. Nu, in de Grolsch Veste, lijkt hij de smaak te pakken te hebben en speelt hij uitstekend.

Bij de Tukkers heerst overigens nog wel chagrijn over de keuze van Eljero Elia. Hij koos voor de Domstad in plaats van de omgeving van de Duitse grens. Helaas hebben we tot nog toe te weinig van hem mogen genieten. Het is toch geweldig dat een speler van zijn kaliber bij FC Utrecht speelt?

Ik zou hem altijd opstellen en dan maar kijken hoe lang het gaat. Niet geschoten is altijd mis. Maarja: we schieten te weinig... De hoop is gevestids op een Frans wonderkind (en een spoedige terugkeer van onze aanvoerder die ook een verleden bij Twente heeft, maar dat terzijde).

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht