SV-voorbeschouwing FC Utrecht - PEC Zwolle

SV-voorbeschouwing FC Utrecht - PEC Zwolle

Het kan verkeren. Nog niet zo lang geleden ging je als supporter van FC Utrecht met een licht gebogen hoofd over straat. Schaamte voor de prestaties van je club gingen gepaard met negatieve gedachten na wéér een inspiratieloze wedstrijd.


Janssen

En kijk nu eens! Negen punten in drie wedstrijden. Winnen van Heracles en Sparta is misschien nog redelijk te verwachten, zelfs als het niet lekker loopt. Maar tegen AZ liet onze FC toch zien over wilskracht te beschikken. AZ heeft natuurlijk één van de beste ploegen van de eredivisie. En natuurlijk hadden de Alkmaarders niet hun beste dag, maar de overwinning op AZ is er toch één om in te lijsten.

Niet in de laatste plaats vanwege de wonderschone treffer van Sander van de Streek. Deze ietwat onderschatte middenvelder komt, net als Van der Maarel, toch elke keer bovendrijven op belangrijke momenten.

Zaterdagavond komt PEC Zwolle op bezoek. Een wat kleurloze ploeg dit seizoen. Trainer Stegeman doet het naar behoren, maar weet geen wonderen te verrichten met zijn elftal. Kortom: PEC moeten we pakken! Op naar de Play-offs. Tegen AZ liet Utrecht zien dat het van begin af aan hoog druk kan zetten. Dat moet tegen Zwolle dus ook gebeuren.

Come on FC Utreg!

(ook op zo'n achterlijk tijdstip op zaterdagmiddag)

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht