SV-voorbeschouwing: FC Utrecht - Willem II

SV-voorbeschouwing: FC Utrecht - Willem II

Na een week van goede prestaties tegen lastige tegenstanders is de FC nu bezig met de voorbereiding voor de thuiswedstrijd tegen Willem II. Voor het eerst sinds 7 maanden zijn er weer supporters welkom in de Galgenwaard en op papier moet dit een prachtige wedstrijd worden.


FCU - Willem II (38)

We hebben allemaal warme herinneringen aan de laatste ontmoeting met Willem II waarbij de Tricolores met 0-6 van de mat werden gespeeld.
Ook kunnen we ons allemaal nog het einde van vorig seizoen herinneren waarin de KNVB besloot Willem II een plek in Europa te geven op basis van een uitleg die alleen de KNVB zelf begreep.

In de tussentijd is het degradatiespook nog niet verjaagd uit het Koning Willem II stadion en staat de club op plek 15, met slechts drie punten verschil van nummer 17. Dat Europese uitstapje zit dus al het hele seizoen bij de Willem II spelers in de benen.

Met nog vier wedstrijden te gaan kan de FC meewerken aan het laatste zetje naar de nacompetitie voor de toeter-Tilburgers en zichzelf veilig spelen voor de play-offs. Daarom niet achterover leunen maar met volle kracht voor de overwinning gaan!


Come on Utreg!

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht