SV voorbeschouwing Feyenoord - FC Utrecht

De selectie lijkt te zijn vergeten wat het betekent om in het shirt van FC Utrecht te spelen. Dat is nogal een statement om mijn voorbeschouwing mee te beginnen, maar in lange tijd ben ik niet zo teleurgesteld geweest als afgelopen zaterdag. Na twee weken rust is er geen vooruitgang geboekt en neemt de urgentie om te presteren alleen maar toe.


FCUFEY-40

Om het allemaal nog erger te maken werd na de wedstrijd bekend dat de FC Ajax-uit heeft geloot in de KNVB-beker. Hoewel ik altijd probeer positief te blijven zakte bij de bekendmaking de moed helemaal in mijn schoenen. Het beleid van die loting is weer iets heel merkwaardigs van de KNVB. Er was al bekend dat er ploegen uitgeloot moesten worden, waarbij het dus logisch was geweest als dat de clubs waren die Europees actief zijn. Een paar maanden geleden moesten voor die clubs nog alles wijken, maar dat blijkt nu weer allemaal te zijn vergeten. Laten we dit van de positieve kant bekijken en hopen dat het zware programma bij de Amsterdammers in de benen gaat zitten.

Komende zondag reist de FC af naar de Kuip. Feyenoord won de afgelopen drie wedstrijden en staat momenteel op de derde plek. De Rotterdammers kwamen in dit seizoen tijdens vijf competitiewedstrijden op achterstand. Het is te hopen dat dit aanstaande zondag ook weer gaat gebeuren en de FC dan de voorsprong weet vast te houden. Daarnaast spelen de nultieners morgen een wedstrijd in Moskou, dus met wat geluk gaan een aantal spelers kouvatten in Rusland.

Het belangrijkste voor mij is dat de FC zondag een wedstrijd speelt alsof het twee voor twaalf is. Dit zijn de tegenstanders waarvan je mag verliezen, zolang je maar alles hebt gegeven in dat mooiste voetbalshirt van Nederland.

Come on Utreg!

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht