SV-voorbeschouwing: Heracles - FC Utrecht

SV-voorbeschouwing: Heracles - FC Utrecht

Het gaat fan-tas-tisch met onze FC. We hebben nog niet verloren, zijn een ronde verder in de beker én hebben tegen Twente en Dordrecht gezien dat onze jongens ook weer weten hoe ze moeten scoren.


122556247_3392251200830744_6342080303935491913_o

En dat allemaal zonder publiek. Laat dat laatste nou net de redding van John van den Brom zijn. Wat dit FC Utrecht laat zien, na de grootspraak op 1 juli jongstleden, is triest. Er wordt zonder enige passie gespeeld en de clubcultuur wordt verloochend. Onze FC moet het hebben van Utregs voetbal: mouwen opstropen en vol op de aanval spelen.

Stel je eens voor dat de afgelopen wedstrijden voor een vol stadion waren gespeeld... De striemende fluitconcerten zouden niet van de lucht zijn geweest. Er is geen enkele bezieling, er worden spelers opgesteld die wekelijks een zwakke prestatie laten zien en dan is er ook nog een spraakmakende keeperswissel. Van den Brom lacht in de media alles weg. Met een knipoog en een kwinkslag krijgt hij het voor elkaar om de ploeg 'onutregs' te laten spelen. 

Eerlijk is eerlijk: de cijfers spreken in het voordeel van de trainer, maar voor de rest is het werkelijk triest om elke week naar de ellende met het FC-logo op de borst te kijken.

Aanstaande zondag staat de wedstrijd tegen Heracles op het programma.Traditioneel hebben 'we' het lastig in Almelo. Nu gaat het bij Heracles ook allemaal niet van een leien dakje, maar de term sociale dienst-voetbal valt alweer her en der.

Als FC Utrecht wil winnen in Almelo, moet er echt iets veranderen. En dat begint met beleving en een opstelling met spelers die heel erg graag en vol trots voor onze club willen spelen.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht