SV voorbeschouwing RKC Waalwijk - FC Utrecht

Na de grootste uitoverwinning ooit kreeg de FC het afgelopen zaterdag voor elkaar om in eigen huis te verliezen van de nummer 18. Zoals Dustin al in zijn column aangaf is de FC het sociale dienst voetbal nog niet verleerd.

Vandaag reist het team voor de tweede keer in korte tijd af naar Noord-Brabant om het dit keer op te nemen tegen RKC Waalwijk. Iedereen kan zich de uitwedstrijd van vorig seizoen nog herinerren waarin de FC het voor elkaar kreeg om een 0-1 voorsprong weg te geven en drie punten te schenken aan de Waalwijkers. Desalniettemin zorgde het team binnen een paar dagen voor een ommekeer en versloeg tijdens de laatste uitverkochte bekerwedstrijd Ajax met 2-0. Wat mij betreft onvoorstelbaar en triest dat die wedstrijd deze week alweer een jaar geleden was.

Rene Hake beschikt vandaag in ieder geval niet over Gustafson, Hoogma, Dalmau en Balk en over Elia is nog onduidelijkheid. Er blijven dus nog genoeg kwaliteiten over om voor de overwinning te gaan.

Op dit moment staat RKC met 23 punten op plek 14 en pakte in de afgelopen vier wedstrijden 8 punten. De kans dat ook deze wedstrijd eindigt met een verassende uitslag is groot, maar laten we hopen dat de FC afscheid heeft genomen van het sociale dienst voetbal en op jacht blijft voor een play-offs plek.

Come on Utreg!


Mahi

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht