SV voorbeschouwing: VVV - FC Utrecht

SV voorbeschouwing: VVV - FC Utrecht

Eindelijk gaan we beginnen. Een uitwedstrijd naar Venlo, geen uitsupporters welkom wat in deze tijd vanzelfsprekend is. Van de 17 duels in Venlo wisten wij er maar liefst 8(!) te winnen. 4 duels eindigden in een gelijkspel en de overige vijf gingen verloren.


FCU - VVV (40)

Stadion de Koel ligt dus in een gigantische kuil. Aangezien we dicht tegen de Duitse grens aan zitten verbaasd het me niets dat daar een grote kuil gegraven is. De topscoorder aan Venlose kant tegen FC Utrecht is oud-Utrecht spits Sandro Calabro. De laatste keer dat we daar wonnen was in April 2019 toen met 2-6. Daar zouden we allemaal voor tekenen.

VVV-Venlo is gestart met een overwinning mede door de nieuwe Griekse spits. We willen geen Griekse verassingen zien natuurlijk aankomende vrijdag maar gewoon de drie punten in de tas mee naar Utrecht.

Ook Ruud Boymans oud Utrecht spits was in Venlo niet te stoppen en maakte via VVV zijn overstap naar AZ. Helaas liet “kale koppen niet te stoppen” weten dat ie wel degelijk te stoppen is. Hij beëindigde zijn voetballoopbaan.

Het gaat eindelijk beginnen, er kan vanuit het Home op groot scherm gekeken worden mits het niet vol is. Reserveren vooraf moet!

We wensen jullie allemaal een fijne wedstrijd en dat we het weekend maar mooi in kunnen luiden vrijdagavond!

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht