SV-leden met korting naar SC Heerenveen-FC Utrecht

SV-leden met korting naar SC Heerenveen-FC Utrecht

Speciaal voor leden van de SVFCU geeft de SupportersVereniging een aanzienlijke korting voor het wedstrijdkaartje en de buscombi of eigen vervoer optie voor de wedstrijd SC Heerenveen – FC Utrecht, dat aanstaande woensdag om 18.30 uur wordt gespeeld.

Voor € 10,00 met de auto, voor € 20,00 met de bus. Inclusief wedstrijdkaart!
Deze wedstrijd kan worden bezocht via een buscombi of met de auto. Een kaart voor de buscombi kost normaliter € 27,00, maar dankzij de korting van de SVFCU betaalt een SV-lid slechts € 20,00 voor een busticket én wedstrijdkaart!   

Wil jij de wedstrijd met eigen vervoer bezoeken? Dan betaal je voor de normale prijs € 17,00. SV-leden kunnen de wedstrijd echter bezoeken voor slechts € 10,00! Je kunt op de wedstrijddag je kaartje omwisselen bij het gastenvak van het Abe Lenstra Stadion. Dat kan vanaf 17.15 uur.  

Kaarten zijn vanaf zondagavond 20.00 uur voor Gouden Seizoenkaarthouders en vanaf 22.00 uur voor Uitkaart- en Seizoenkaarthouders verkrijgbaar via Internet. Kaarten zijn op maandag van 10.00 tot 17.00 uur en van dinsdag van 10.00 tot 15.00 uur ook verkrijgbaar in de FC Utrecht Fanshop in Stadion Galgenwaard.

Let op! Om in aanmerking te komen voor de kortingsactie, dient het kaartje in de Fanshop van FC Utrecht te worden aangeschaft op vertoon van jouw (persoonsgebonden) SV-lidmaatschapspas en (s)cc van gelijke naam!   

Bestuur SupportersVereniging FC Utrecht

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht