Ten Hag kapitein op ons schip

Ten Hag kapitein op ons schip

Balen, balen en nog eens balen en dan druk ik me nog eens zachtjes uit als de 3-1 valt in Venlo. Hoe kan het nou toch dat dit Utrecht geen schim meer is van de ploeg die Lech Poznan overrompelde en bijna het "grote" Zenit op haar knieën kreeg.. Er zijn nu al verschillende geluiden dat Ten Hag maar eens ter discussie gesteld moet worden. Ook dat is dan weer het verotte aan het hele huidige moderne voetbal! Als het even moeilijk loopt ach gooien we de trainer er toch uit? Nee! De schuld ligt bij de spelers! Deze spelers zouden alles moeten geven voor de club, het snot voor de ogen moeten lopen om het gebrek aan voetballende combinaties te doen verbloemen. De mouwen opstropen en de tegenstander bij de strot pakken. Nee wij krijgen twee net niet overtredingen van Jansen en een rode kaart. Nee hier kan in mijn ogen Ten Hag helemaal niets aan doen, het oogt alsof de spelers denken dat het wel allemaal aan komt waaien!


001

We missen een speler die de ploeg over een dood moment heen helpt door er één van de tegenpartij ondersteboven te kegelen zoals ooit Henny van Schoonhoven een Gregoor van Dijk en een Jean paul de Jong deden. Laat laatst genoemde nou net een lid van onze staf zijn! Er zijn verschillende manieren om de boel op scherp te zetten! Maar het roer moet even helemaal om in de mindset van de spelers!

Op dit moment kunnen we geen mooi weer voetballers gebruiken! Juist nu hebben we de gasten nodig die hun mouwen opstropen en bij wijze van spreke naar alles schopt wat beweegt! Zet (krijg het me mond bijna niet uit) vd Maarel er maar in! 1 die met hart en ziel voor de club speelt evenals Klaiber! Ten Hag is onze kapitein die ons mooie avonturen heeft bezorgd in de voorgaande twee seizoenen! Bekerfinale en vorig jaar de succes play offs..

Waarom kon het toen wel en nu niet? Juist! De werkwijze van Ten Hag veranderd niet! Wat veranderd wel? De mentaliteit van de spelers! Nu zijn zij aan Ten Hag en aan ons als supporters verplicht om voor elke bal, elke meter en desnoods elke enkel die zij tegen komen te strijden! NAC met poep in de broek en tranende ogen terug te sturen naar het slappe aftreksel van een Tilburg Breda! Ayoub, Braafheid, Labyad, Jansen, Jensen, Klaiber mochten jullie dit lezen, het wordt tijd dat jullie de koppen bij elkaar steken als selectie zijnde en er alles maar dan ook alles aan willen doen om met trots het Utrecht shirt te dragen! Niet voor jullie zelf maar voor de supporters maar vooral voor ons aller kapitein Ten Hag die al zijn vrije tijd op laat gaan in rook om jullie aan het voetballen te krijgen.. jullie hoeven alleen maar tegen het balletje te schoppen!

Tot zondag! Ik verwacht verdomme die 3 punten, vuile broeken en zweet op jullie harsers!

Rood witte groet,
Dustin

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht