Tussenstand: bijna € 25.000 voor sfeeractie finale

Tussenstand: bijna € 25.000 voor sfeeractie finale

Beste supporters, 

Op moment van schrijven is er € 24.455,00 gestort op de rekening van de crowdfundingactie voor de sfeeractie tijdens de bekerfinale. Een bijzonder mooi bedrag, dank voor diegene die hieraan hebben bijgedragen! Hiermee is echter het doel van € 30.000,- nog niet bereikt.

Roep daarom jouw vrienden, familie en werkgevers op FC Utrecht te steunen door middel van een donatie! 
Ons doel is om de sfeeractie in De Kuip massaal en imponerend aan te pakken. Groter dan ooit! Indrukwekkender dan ooit! Vetter dan ooit! Voordat de wedstrijd begint, moeten we al met 1-0 voor staan en moet de basis worden gelegd voor een onvergetelijke bekerfinale met FC Utrecht als winnaar. Voor deze sfeeractie is veel geld nodig; een bedrag van 30.000 euro. FC Utrecht heeft 15.000 euro eventbudget gekregen van de KNVB en stelt deze volledig ter beschikking voor het sfeerbudget. 

De andere helft van het bedrag? Daarvoor spreken wij jou aan, via deze crowdfundingactie. Alle sponsoren en supporters van FC Utrecht vragen wij om ons te helpen! 

Tijdens de halve finale hebben wij al een sfeeractie gehouden. Hier krijg je een impressie:

https://youtu.be/YKPPTDLT954

“Dat iedereen dan zijn verantwoordelijkheid pakt en zijn papier de lucht in houdt, dat is fantastisch. Kippenvel”, kijkt Supporterscoördinator Robert Junier terug op de sfeeractie op de Zuidtribune. Bij opkomst van de spelers werd op de lange zijde een rood-witte muur zichtbaar, waarbij de Utrechtse Domtoren een centrale positie innam. Ook werden er fakkels ontstoken aan beide korte zijdes. “Dit was prachtige city-promotie. In meer dan 2 miljoen huiskamers kwam dit beeld binnen. Hier moet heel de provincie warm van zijn geworden”, zegt Junier.

In elk geval de spelers van FC Utrecht. Die spraken na de wedstrijd van een ‘Champions League-gevoel’. De sfeeractie gaf de spelers én het publiek een extra boost!

De sfeeractie in De Kuip
Wij hebben deze funding nodig om de ideeën van de sfeergroep en supporters te realiseren en de spelers zo optimaal te motiveren om de finale te winnen! Het geld zal besteed worden aan vlaggen, een enorm spandoek en andere sfeerverhogende attributen.

Een tipje van de sluier: het spandoek zal worden gemaakt door een bekende Utrechter!

Maak ook zelf kans op mooie prijzen
Onder iedereen die een bijdrage levert, groot of klein, verloten wij aan het eind een aantal unieke prijzen:
·      2 kaarten voor de bekerfinale.
·      Een seizoenkaart voor FC Utrecht!
·      Een door de gehele selectie gesigneerd FC Utrecht-shirt
·      10 FC Utrecht sjaals

Doneer nu via https://crowdfundingvoorclubs.nl/fcutrecht/donation/index/sfeeractie-bekerfinale-in-de-kuip

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht