Uitwedstrijden live op grote schermen in het home

Beste supporters,

Dit seizoen is het mogelijk om de uitwedstrijden van FC Utrecht in het supportershome te bekijken. Op grote schermen, in beide zalen, zullen de uitwedstrijden worden uitgezonden. Vanwege de Corona maatregelen mogen er in totaal 200 supporters, verdeeld over beide zalen, aanwezig zijn.  

Heb jij interesse om, met vrienden, familie of mede-supporters de uitwedstrijden in het home te bekijken? Meld jou dan aan door een mail te sturen naar info@svfcu.nl . Indien je met meerdere personen wil komen, geef dan ook de namen van de andere personen door. Zodra er 200 aanmeldingen zijn, stopt de inschrijving en zullen geen nieuwe aanmeldingen worden geaccepteerd.


FCU - AZ (2)

Muzikale invulling
Daarnaast zal dit seizoen DJ Michello terugkeren in de Hollandse zaal. Michello nam 2 jaar geleden afscheid als DJ in het home, maar heeft na afstemming met de SV besloten om weer achter de draaitafels plaats te nemen.

Hij heeft inmiddels domstadradio.nl opgericht, een internet radiostation. De SupportersVereniging en Domstad radio zullen dit seizoen een samenwerking aangaan, waarbij in eerste instantie als experiment de thuisblijvers (al dan niet gedwongen door Corona) kunnen meegenieten van de sfeer in het supportershome. De muziek van de Hollandse zaal zal namelijk live op Domstadradio te horen zijn in het programma ‘Matchday’. Daarnaast zal er tijdens de wedstrijd verslag worden gedaan vanaf de Bunnikside.

DJ Jims, afgelopen seizoenen DJ in de Hollandse zaal, zal dit seizoen zijn platen draaien in de andere zaal. Daar zullen diverse muziekstijlen worden gedraaid, naar aanleiding van de resultaten van de poll op de website van de SV, waarbij is gebleken dat er behoefte is aan diverse stijlen qua muziek.

Wat ons betreft kan het jubileumseizoen van FC Utrecht niet snel genoeg beginnen!

SupportersVereniging FC Utrecht

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht