Utrecht en het missen van kansen.

Het blijft het verhaal van de dag, Utrecht en het missen van kansen.

Gelukkig werden er in de afgelopen wedstrijden een dozijn aan kansen gecreeërd waar Utrecht uit kon scoren en er 3 punten aan overhield. Zo gingen Ajax, Excelsior en Sparta over de knie maar met betrekking tot de kansen die Utrecht heeft gehad met kleine cijfers.


Sander

Zo was het dus ook in het zeer koude Zwolle, wat voor ons een heuze traditie aan het worden is om een familielid te vergezellen naar het Zwolle stadion waar wij toch samen met een hoop andere Utrecht supporters plaatsnemen in het Zwolle vak. Maar man man man wat hadden wij die wedstrijd na de 0-1 al in het slot moeten gooien.


Kerk, wekt een hoop irritatie op bij heel veel supporters, natuurlijk verzet hij een hoop werk en maakt een hoop meters maar de kans op de 0-2 in de tweede helft typeerd Kerk volgens mij.


Kerk krijgt de tijd en ruimte om de wedstrijd in het slot te gooien, maar neemt ondertussen zoveel tijd dat ik een broodje ben gaan halen bij de Mac een paar honderd meter verderop om vervolgens te zien bij terugkomst dat meneer de bal verloren is en er nog steeds 0-1 op het scorebord stond. Ondertussen wisselt Zwolle aanvallend maar grotendeels blijft de taktiek hetzelfde. Omdat Zwolle met meer inzet en opportunisme gaat spelen gaan de iets meer "mooi weer" voetballers verzaken. Spelers zoals Urby en Zakaria konden geen duels meer winnen en zo kwam Zwolle steeds iets meer naar voren. Tot plots die bal van Saymak binnenvloog(foutje van Jensen?).


We staan er nog steeds mooi op hoor, maar man man knal die bal is gewoon tussen de balen in de touwen en ga die kansen maken die je krijgt! Je zult zien dat je niet alleen die wedstrijden over de streep trekt nee belangrijker nog: het team krijgt vertrouwen en gooit wedstrijden op slot! Op naar Feyenoord.. tijd om te laten zien dat we die bal wel degelijk in die klote goal kunnen schieten!!


Uuuuuuuu


Groeten Dustin

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht