Vacature verkoop SVFCU-merchandise

Na zes seizoenen gaat Henny Kruft haar verkoopactiviteiten in de welbekende caravan achter de Bunnikside stopzetten. Menigeen heeft bij haar in de loop der jaren bijvoorbeeld een shawl, pet, shirt of hoodie gekocht. Zij vindt het nu echter tijd om het per einde van dit seizoen wat rustiger aan te gaan doen, wat haar van harte gegund is.


SV Nieuws

Echter, de verkoop moet gewoon doorgaan! Derhalve zijn wij voor het nieuwe seizoen op zoek naar een enthousiaste supporter, die vanaf ongeveer 1,5 uur voor iedere thuiswedstrijd de caravan wil bemannen en een bijdrage wil leveren aan de merchandise opbrengst van de Supportersvereniging. Je hoeft dit niet helemaal voor niets te doen, er staat een vrijwilligersbijdrage tegenover.

Enig commercieel gevoel is wel van belang, want verkopen van producten is het belangrijkste doel. Plus een bepaalde mate van organisatorisch inzicht om bijvoorbeeld de juiste voorraden beschikbaar te hebben en de financiële afrekening richting de Supportervereniging op te zetten.

Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersfunctie of ken jij iemand die hiervoor in aanmerking komt? Stuur dan een email waarin je je motivatie aangeeft, naar ons centrale emailadres info@svfcu.nl . Je kunt indien gewenst via dit adres ook aanvullende informatie opvragen.

Wellicht nodigen wij jou dan binnenkort uit voor een kort gesprek, waarin wij kunnen kennismaken en jouw geschiktheid kunnen beoordelen.

Laat van je horen!

Bestuur Supportersvereniging FC Utrecht

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht