Vacature verkoop SVFCU-merchandise  

Vacature verkoop SVFCU-merchandise  

Nu de meeste coronamaatregelen zijn opgeheven, gaan we langzaam weer terug naar het 'oude normaal'. De afgelopen periode hebben we helaas onze merchandise niet kunnen verkopen op wedstrijddagen. In de welbekende caravan achter de Bunnikside heeft in het nabije verleden menigeen wel eens een pet, shirt, sjaal of hoody gekocht.
De verkoop moet gewoon doorgaan! Derhalve zijn wij op zoek naar een enthousiaste supporter, die vanaf ongeveer 1,5 uur voor iedere thuiswedstrijd de caravan wil bemannen en een bijdrage wil leveren aan de merchandise opbrengst van de Supportersvereniging. Je hoeft dit niet helemaal voor niets te doen, er staat een vrijwilligersbijdrage tegenover.  

Enig commercieel gevoel is wel van belang, want verkopen van producten is het belangrijkste doel. Plus een bepaalde mate van organisatorisch inzicht om bijvoorbeeld de juiste voorraden beschikbaar te hebben en de financiële afrekening richting de Supportervereniging op te zetten.  

Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersfunctie? Stuur dan een email waarin je je motivatie aangeeft, naar ons centrale emailadres info@svfcu.nl . Je kunt indien gewenst via dit adres ook aanvullende informatie opvragen.  

Wellicht nodigen wij jou dan binnenkort uit voor een kort gesprek, waarin wij kunnen kennismaken en jouw geschiktheid kunnen beoordelen.   

Bestuur Supportersvereniging FC Utrecht

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht