Vertrektijd & -locatie SV-boot

Vertrektijd & -locatie SV-boot

Beste supporters,  

Zondag 24 april zullen bijna 600 supporters met de boot van de SupportersVereniging richting Rotterdam varen. We gaan er met z’n allen een fantastische dag van maken en nemen hopelijk de beker mee naar Utrecht!
De boot vertrekt de 24e om 11.00 uur vanaf de Rooseveltlaan, aan het Amsterdam-Rijnkanaal, ter hoogte van de Ikea. Instappen kan tussen 10.00 en 10.30 uur. Wees dus op tijd op locatie, want de boot vertrekt echt om 11.00 uur. Houd ook rekening met een wachtrij bij het aan boord komen, aangezien een controle op ID- en vervoersbewijs (boot heen, bus terug) zal plaatsvinden. Bij het betreden van de boot zal tevens de wedstrijdkaart worden uitgedeeld.  

Het is op de boot niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen. Dit is op de boot zelf verkrijgbaar en de lunch inclusief 2 consumptiemunten zitten bij de bootticket inbegrepen.  

Wij gaan er van uit dat iedereen zich op de boot netjes gedraagt. Indien supporters zich niet aan de huisregels houden of te beschonken zijn, worden de betreffende personen in Rotterdam van de boot gehaald en naar huis gestuurd.  

Na afloop van het duel zullen we met de bus weer richting Utrecht reizen. De bussen zullen stoppen op de plek waar we in Utrecht zijn opgestapt, zodat iedereen dichtbij zijn/haar vervoersmiddel wordt afgezet.  

Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in, hopelijk jullie ook!  

Forza Utreg!  

Bestuur SupportersVereniging FC Utrecht

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht