Voorbeschouwing Since70: Darl Douglas

Ook voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo lichten wij er een speler uit die voor beide clubs gespeeld heeft. Wij kozen deze keer voor Darl Douglas.


3656

Douglas werd bij DWV door Ajax ontdekt en doorliep de opleiding van Ajax. Omdat hij daar niet doorbrak vertrok hij in 2000 naar RBC Roosendaal, waar hij in zijn eerste seizoen dertien maal speelde in de Eredivisie. Hij vertrok naar Haarlem, alwaar hij twee seizoenen bleef voetballen. Met 65 wedstrijden en 11 doelpunten achter zijn naam verkaste hij naar Heracles Almelo, alwaar hij in 33 wedstrijden negen keer scoorde.

De vleugelaanvaller werd in 2004 vastgelegd door FC Utrecht, waar hij in zijn eerste seizoen 32 keer speelde en 3 doelpunten maakte. In de winterstop van het seizoen 2006-2007 verhuisde Douglas naar het Portugese Maritimo Funchal. Na een half seizoen bij Maritimo te hebben gespeeld keerde hij in het seizoen 2007/08 terug naar Nederland en ging spelen bij Willem II. Op 29 augustus 2008 vertrok Douglas naar Heracles Almelo. Na vijf seizoenen in Almelo nam hij in mei 2012 afscheid.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht