Voorbeschouwing Since70: Frank Demouge

Met de uitwedstrijd tegen Willem II voor de boeg denkt Since70 terug aan een spits die heel goed bij FC Utrecht paste, maar ook voor de Tilburgers speelde. Frank Demouge was groot en sterk, had geen geweldige techniek, maar wel een neusje voor de goal. Een harde werker die zowel in Tilburg als Utrecht de harten van de fans wist te veroveren.


utr_napo01_vi_1024

Misschien was het wel zijn belangrijkste moment in het shirt van FC Utrecht: de goal tegen Napoli. Een vrije trap van Dries Mertens was een prooi voor Demouge. Uiteindelijk speelde Utrecht gelijk na een discutabele penalty en was het uitgeschakeld in Europa, maar de treffer van Demouge staat voor altijd in de boeken.

Een aantal maanden eerder speelde Demouge nog voor Willem II. In Tilburg maakte de spits 30 goals in 87 wedstrijden. Bij FC Utrecht kwam hij tot 43 wedstrijden waarin hij 13 keer wist te scoren. Verder speelde Frank Demouge voor NEC, FC Eindhoven, FC Den Bosch, Bournemouth en Roda JC. Momenteel is hij als spitsentrainer actief bij zijn eerste club: NEC.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht