Voorbeschouwing Since70: Kristoffer Peterson

In januari 2011 liet Peterson zijn geboorteland Zweden achter zich om zich aan te sluiten in de Liverpool Academy. In november 2013 werd hij uitgeleend aan Tranmere Rovers. Twee dagen later maakte hij namens deze club zijn debuut in het betaald voetbal, in de League One tegen Colchester United. In juli 2014 scoorde Peterson in de voorbereiding van het nieuwe seizoen voor Liverpool tegen het Deense Brøndby. Drie dagen later scoorde hij opnieuw voor Liverpool, ditmaal tegen Preston North End.


Peterson

In augustus 2014 maakte Peterson de overstap naar FC Utrecht, waar hij een contract tekende voor vier seizoenen. Op donderdag 29 januari 2015 liep Peterson een gebroken kaak op door toedoen van zijn ploeggenoot Anouar Kali. Aanleiding was een opstootje tijdens de training van FC Utrecht. De aanvaller was naar verwachting zes weken uitgeschakeld. Kali kreeg een boete van de technische staf en een aanvullende straf van de clubleiding. Op zondag 8 maart 2015 maakte Peterson zijn rentree met een invalbeurt in de thuiswedstrijd tegen AZ. Peterson scoorde de 5-1 in de met 6-2 gewonnen wedstrijd. 

In januari 2016 werd hij tot het einde van het seizoen verhuurd aan Roda JC Kerkrade.Peterson werd nooit vaste basisspeler bij onze club. Na dertig wedstrijden in drie seizoenen vertrok hij uit de Domstad.

In de winter van 2017 maakt Peterson de overstap naar Heracles Almelo, waar hij een contract tekent tot de zomer van 2019, met een optie voor nog een jaar.

Since70

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht