Voorbeschouwing Since70: onderonsje met Van Staa

Jan van Staa speelde in de jaren '70 en '80 voor FC Utrecht en Heracles Almelo. De Utrechter was daarna onder anderen werkzaam bij FC Twente. Wij belden hem op en spraken met Jan van Staa over de wedstrijd van zondag tegen de Tukkers.


FB_IMG_1513422477813

Van Staa kent beide clubs natuurlijk bijzonder goed, en verwacht dat FC Utrecht deze pot wel zal gaan winnen: ,,Makkelijk zal het niet gaan worden, FC Twente zal naar alle waarschijnlijkheid een muur van verdedigers optrekken en gaan loeren op de counter. Ook als het even niet gaat zoals het zal moeten gaan zal Utrecht de rust moeten bewaren, maar dat is onze ploeg wel toevertrouwd. FC Utrecht is natuurlijk niet voor niks een hele stabiele subtopper geworden onder Erik ten Hag en Jean Paul de Jong."

Volgens Van Staa is er ook een rol weggelegd voor de supporters van FC Utrecht: ,,Met de steun van de fanatieke achterban zullen de punten in de Galgenwaard blijven."

Jan is tegenwoordig trainer van Go Ahead Eagles. Hij heeft het ontzettend naar zijn zin in Deventer, maar er moet heel veel gebeuren wil de club uit Deventer binnen nu en een paar jaar weer promoveren naar de Eredivisie.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht