Voorbeschouwing Since70: Yassin Ayoub

Yassin Ayoub, geboren op 6 maart 1994, kwam in 2008 in de jeugdopleiding van FC Utrecht terecht nadat hij was weg gestuurd bij zijn vorige club.

In 2012 tekende hij bij Utrecht zijn eerste prof contract wat hem tot medio 2016 zou binden aan de club uit de Domstad. Op 27 januari 2013, toen Utrecht een thuiswedstrijd speelde tegen Willem II, maakt hij zijn debuut in het eerste elftal.


Ayoub

Zijn basis debuut zou hij een seizoen later maken tegen FC Twente. Toen op 19 oktober 2013 NAC Breda op bezoek kwam wist Yassin zijn eerste doelpunt voor de FC te maken. In de met 4-2 gewonnen pot was hij de eerste die op het scorebord genoteerd werd.

Doordat FC Utrecht een aantal jaren geen Europees voetbal behaald had duurde het even voor hij zijn Europees debuut kon maken. In het seizoen 2017/2018 was Valletta FC zijn eerste tegenstander in Europees verband. Dat jaar wisten de Domstedelingen de play-offs te halen maar ondanks een 1-0 thuiszege was het Zenit wie aan het langste eind trok en schakelde Utrecht uit.

Al tijdig in het seizoen 2017/2018 maakt Ayoub bekend dat hij zijn aflopen contract niet zou verlengen. Hij zou in de zomer van 2018 de overstap naar Feyenoord maken waar hij zich voor 4 jaar aan zou verbinden.

Een heel succesvol seizoen is het tot op heden voor Ayoub nog niet. Hij moet het vooral hebben van inval beurten en heeft ook vanwege een blessure even aan de kant gestaan.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht