White Party Bingo

White Party Bingo

Woensdag 14.07.21 zijn vanaf 17:00 uur de deuren geopend van Stadion Galgenwaard voor een spetterende WHITE PARTY BINGO vol luxe en entertainment.


bingo

Beleef een avondvullend programma met als thema Sparkling White. Vanaf 20 uur gaan de bingoballen rollen en kun je genieten van optredens van onder meer Michael Oomen en Jan van Woudenberg. Voorafgaand aan de bingo kun je een kijkje nemen bij de aanwezige stands of genieten van een heerlijke maaltijd.

Met je deelname steun je Stichting Heartbeat! Stichting Heartbeat organiseert voor gezinnen met een jonge hartpatiënt vakanties en eendaagse activiteiten met plezier en ontspanning als uitgangspunt. Meer informatie: www.stichtingheartbeat.nl

De entree bedraagt € 40,-. Hiervoor krijg je naast een spetterende avond, een aantal bingokaarten en ding je mee naar mooie prijzen!

Uiteraard houden we rekening met de Corona-richtlijnen van het RIVM. En mannen zijn ook van harte welkom deze avond!

Het reserveren van je entreekaarten kan via http://bit.ly/whitepartybingo . Na reservering ontvang je een betaalverzoek.

De Supportersvereniging ondersteund deze avond van harte en hoopt dat er veel geld wordt opgehaald voor het goede doel en alle deelnemers een fantastische avond hebben!

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht