Bestuur SupportersVereniging FC Utrecht

De SupportersVereniging FC Utrecht (SVFCU) is de officiële supportersvereniging van FC Utrecht en vertegenwoordigt met ruim 5.500 leden een aanzienlijk deel van de Utrechtse achterban. Het bestuur van de SVFCU bestaat uit een divers gezelschap met minimaal twee gemeenschappelijke delers: de passie voor club en de belangenbehartiging van haar supporters. Een korte voorstelronde:

Over supportersvereniging FC Utrecht

Teun den Hartog – Voorzitter
Als voorzitter van de SVFCU is Teun het gezicht van de vereniging. Naast het voorzitterschap is Teun tevens beheerder van de zogenaamde Golden Share dat de continuïteit en identiteit van FC Utrecht waarborgt (zoals speelstad en clubkleuren) en neemt hij zitting in de Raad van Advies bij FC Utrecht.  

Siege Postuma– Vice-Voorzitter en Supporterszaken
Bij afwezigheid van de voorzitter, neemt Siege zijn taken waar. Siege is nauw betrokken bij evenementen die voor leden van de SV worden georganiseerd . Ook ontvangt en begeleidt hij op wedstrijddagen SV-bestuursleden van de bezoekende clubs.     

Freek Speelman– Penningmeester   
De financiële administratie, de controle en betaling van facturen, het innen van contributiegelden. Het zijn allemaal taken die de penningmeester van de SVFCU op zich neemt.  

Mariëlle Kruft – Secretaris
Mariëlle is voor veel supporters een bekend gezicht. Niet alleen zit zij op wedstrijddagen bij de ingang van het Supportershome Number Four om leden te ontvangen en dagkaarten te verkopen, ook bedient zij het belangrijkste mailaccount van de SVFCU. Daarnaast begeleidt zij spelers in het supportershome, beheert zij de website www.svfcu.nl en neemt zij de ledenadministratie op zich.  

Stefan Pragt – Communicatie
Als bestuurslid Communicatie beheert Stefan de website www.svfcu.nl en social media zoals Facebook en Twitter. Tevens stelt hij nieuwsberichten op rondom kortingsacties bij uitwedstrijden, sfeeractiviteiten en overige noemenswaardige weetjes over de SVFCU. Ook ontvangt en begeleidt hij SV-bestuursleden van bezoekende clubs op wedstrijddagen.   

Jan Kwarten – Beveiliging
Jan Kwarten is rondom thuiswedstrijden het aanspreekpunt voor de beveiliging in het Supportershome. Samen met zijn mede-beveiligers zorgt Jan de dat veiligheid voor de leden in het home optimaal blijft. Daarnaast voert Jan overleggen met externe partijen over onderwerpen waar veiligheid van belang is, zoals vuurwerkvergunningen.    

Mike Vermeulen – Multimedia
Fotograaf van de SupportersVereniging, hoofdredacteur van het clubblad Forza!, initiator van SVFCU TV en coördinator van de nieuwe website. Mike Vermeulen is de creatieve duizendpoot van de SVFCU en al vele jaren aan de SupportersVereniging verbonden. 

RAAD VAN ADVIES
Theo Overes  (Lid)
Martin van de Pol (Ere-lid)
René van Dulst (Lid)

FOTOGRAFIE
Mike Vermeulen  (Forza en website)

FILM
Ad van der Voort
Mike Vermeulen

MEDEWERKERS WEBSITE
Mike Vermeulen (Redacteur)
Mariëlle Kruft (Redacteur)
Mariska Hoffer  (Redacteur)

VERKOOP EN INKOOP MERCHANDISE
Henny Kruft
Bianca Catoen

KIDSCLUB DE SCHOFFIES
Nadine Theunis

SINCE70
Armand Theunis
Remco Avezaat
Danny van der Linden

Natuurlijk kan de Supportersvereniging FC Utrecht altijd hulp gebruiken! Heb je tijd over, wil je iets betekenen voor je medesupporters en lijkt het je leuk meer te weten? Neem dan gerust contact met ons op!