Bestuur SupportersVereniging FC Utrecht

De SupportersVereniging FC Utrecht (SVFCU) is de officiële supportersvereniging van FC Utrecht en vertegenwoordigt met ruim 5.500 leden een aanzienlijk deel van de Utrechtse achterban.

Het bestuur van de SVFCU bestaat uit een divers gezelschap met minimaal twee gemeenschappelijke delers: de passie voor club en de belangenbehartiging van haar supporters. Een korte voorstelronde:

Teun den Hartog - Voorzitter

Als voorzitter van de SVFCU is Teun het gezicht van de vereniging. Naast het voorzitterschap is Teun tevens beheerder van de zogenaamde Golden Share dat de continuïteit en identiteit van FC Utrecht waarborgt (zoals speelstad en clubkleuren) en neemt hij zitting in de Raad van Advies bij FC Utrecht.

Siege PostumaVice-Voorzitter en Supporterszaken

Bij afwezigheid van de voorzitter, neemt Siege zijn taken waar. Siege is nauw betrokken bij evenementen die voor leden van de SV worden georganiseerd . Ook ontvangt en begeleidt hij op wedstrijddagen SV-bestuursleden van de bezoekende clubs.

Mariëlle KruftSecretaris

Mariëlle is voor veel supporters een bekend gezicht. Niet alleen zit zij op wedstrijddagen bij de ingang van het Supportershome Number Four om leden te ontvangen en dagkaarten te verkopen, ook bedient zij het belangrijkste mailaccount van de SVFCU. Daarnaast begeleidt zij spelers in het supportershome, beheert zij de website www.svfcu.nl en neemt zij de ledenadministratie op zich.

Freek SpeelmanPenningmeester

De financiële administratie, de controle en betaling van facturen, het innen van contributiegelden. Het zijn allemaal taken die de penningmeester van de SVFCU op zich neemt.

Stefan PragtCommunicatie

Als bestuurslid Communicatie beheert Stefan de website www.svfcu.nl en social media zoals Facebook en Twitter. Tevens stelt hij nieuwsberichten op rondom kortingsacties bij uitwedstrijden, sfeeractiviteiten en overige noemenswaardige weetjes over de SVFCU. Ook ontvangt en begeleidt hij SV-bestuursleden van bezoekende clubs op wedstrijddagen.

Jan KwartenBeveiliging

Jan Kwarten is rondom thuiswedstrijden het aanspreekpunt voor de beveiliging in het Supportershome. Samen met zijn mede-beveiligers zorgt Jan de dat veiligheid voor de leden in het home optimaal blijft. Daarnaast voert Jan overleggen met externe partijen over onderwerpen waar veiligheid van belang is, zoals vuurwerkvergunningen.

Mike VermeulenMultimedia

Fotograaf van de SupportersVereniging, hoofdredacteur van het clubblad Forza!, initiator van SVFCU TV en coördinator van de nieuwe website. Mike Vermeulen is de creatieve duizendpoot van de SVFCU en al vele jaren aan de SupportersVereniging verbonden.

RAAD VAN ADVIES

Theo Overes (Lid)
Martin van de Pol (Ere-lid)
René van Dulst (Lid)

FOTOGRAFIE

Jennifer Hendriks  (Forza en website)

FILM

Ad van der Voort
Mike Vermeulen

MEDEWERKERS WEBSITE

Stefan Pragt (Redacteur)
Mariëlle Kruft (Redacteur)
Mariska Hoffer (Redacteur)
Mike Vermeulen (Redacteur)
Danny van der Linden (Redacteur)

MERCHANDISE

Henny Kruft

KIDSCLUB DE SCHOFFIES

Nadine Theunis

SINCE70

Armand Theunis
Remco Avezaat
Danny van der Linden

Natuurlijk kan de Supportersvereniging FC Utrecht altijd hulp gebruiken!
Heb je tijd over, wil je iets betekenen voor je medesupporters en lijkt het je leuk meer te weten?
Neem dan gerust contact met ons op!

FC Utrecht - Feyenoord

Wo 24-01-2018 - 20:00 uur
Stadion FC Utrecht

FC Utrecht
Feyenoord

FC Utrecht - Ajax
Zondag 28 januari 2018 - 14:30 uur

Excelsior Rotterdam - FC Utrecht
Zondag 4 februari 2018 - 12:30 uur

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht