intro tekst

01 Op de tribune met Arno Arts 08-8-2017
Arno Arts was helemaal vanuit het verre oosten naar Galgenwaard gekomen om twee van zijn oude clubs tegen elkaar te zien spelen. Arts maakte deel uit van de selectie die met Willem II in de Champions League uit kwam in 1999 en won met FC Utrecht de beker in 2004. Arts bleek een gezellige gast die met plezier vertelde over zijn tijd in de Domstad. Ook zijn meegekomen zoon had het naar zijn zin op de Bunnikside.

02 Op de tribune met Theo Lucius 10-9-2017
Theo Lucius speelde op huurbasis een seizoen voor FC Utrecht en vervolgde daarna zijn loopbaan bij, onder meer, PSV en Feyenoord. Ondanks de korte periode kijkt ook Lucius terug op een leuke tijd bij de FC. Op uitnodiging van Since70 bekeek hij de thuiswedstrijd tegen Roda JC vanaf de Bunnikside.

03 Op de tribune met Erik Willaarts 24-9-2017Op deze zonnige zondag kwam de voormalig spits uit Woudenberg graag de wedstrijd tegen PSV aanschouwen vanaf de Bunnikside. Helaas pakte donkere wolken zich samen boven de Galgenwaard en verloor FC Utrecht metmaar liefst 1-7 van de club uit Eindhoven. Desondanks had de Woudenberger een erg gezellige middag en dronk hij gezellig een biertje
mee in het supportershome al beleefde hij natuurlijk wel een deja vu met deze grote nederlaag.

Op de tribune met Willy Carbo 29-10-2017Willy Carbo begon met voetballen bij VV Utrecht en brak bij FC Utrecht door in het betaalde voetbal. Oudere supporters denken bij het horen van zijn naam waarschijnlijk aan het Wonder van Hamburg waarin Carbo de enige goal tegen het grote HSV Hamburg maakte. Na zijn tijd in de Galgenwaard speelde Carbo onder anderen voor Club Brugge en Feyenoord. Wereldberoemd werd hij met de hakbal die hij namens FC Twente scoorde.

Op de tribune met Elroy Asmus 19-11-2017
 


Agelopen zondag was oud-speler Elroy Asmus de Supportersvereniging FC Utrecht met een bezoek vereren. De oud-verdediger kwam tussen 1994 en 1999 veelvuldig uit voor FC Utrecht en speelde daarna nog voor Heracles Almelo. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Excelsior zal Elroy in het supportershome te vinden zijn om daarna de wedstrijd vanaf de Bunnikside te bekijken.

FC Utrecht - Feyenoord

Wo 24-01-2018 - 20:00 uur
Stadion FC Utrecht

FC Utrecht
Feyenoord

FC Utrecht - Ajax
Zondag 28 januari 2018 - 14:30 uur

Excelsior Rotterdam - FC Utrecht
Zondag 4 februari 2018 - 12:30 uur

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht