Tekst intro

01 Op de tribune met Leo van Veen 5-2-2017

Leo van Veen was de eerste gast van Since70. Met Mister FC Utrecht himself konden we ons geen betere opening wensen. De oud-speler en trainer had het zichtbaar naar zijn zin in het supportershome en op de tribune. Van Veen had zijn dochter en kleinkinderen meegenomen. Ook zij hadden een leuke middag.

02 Op de tribune met Jan van Staa 18-2-2017
Jan van Staa kwam, samen met zoon Jerry, helemaal vanuit Almelo om de Supportersvereniging te bezoeken. De enthousiaste oud-aanvoerder van FC Utrecht genoot van de sfeer en maakte met iedereen gezellig een praatje.

03 Op de tribune met Raymond Graanoogst 01-3-2017Oud-aanvaller Raymond Graanoogst was de derde gast van Since70. De huidige rijschoolhouder had niet alleen zijn zoon, maar ook zijn zwager en neefje meegenomen. Op de Bunnikside hadden zij een gezellige avond.

04 Op de tribune met Jan Willem van Dop 9-4-2017Since70 is er niet alleen voor oud-spelers. Ook andere mensen die iets voor de club hebben betekent zijn welkom. Een goed voorbeeld was Jan Willem van Dop. De oud-voorzitter van FC Utrecht had een vriend meegenomen naar het supportershome en op de tribune. Aldaar bleek hij nog altijd een goede band te hebben met de fans.

05 Op de tribune met Ab Plugboer 23-4-2017
06 Op de tribune met Foeke Booy 28-5-2017
Oud-trainer Foeke Booy won met FC Utrecht twee keer de KNVB-beker. Tijdens de finale van de Play Offs tegen AZ was hij te gast. Wát een thriller! FC Utrecht won met 3-0 en na penalties werd Europees voetbal veilig gesteld. Foeke genoot van dit alles tussen de van emoties overlopende Bunnikside.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht